Hoe werkt het?

 
SnackCoins sparen

SnackCoins is het digitaal spaarprogramma van Vanreusel. Het spaarprogramma heeft als doel om klanten te belonen. Op de binnenflap van elke doos Vanreusel-snacks vind je een QR-code die je kan scannen met de SnackCoins app om SnackCoins te sparen. Iedere code is uniek, wat betekent dat elke doos een verschillende QR-code bevat. Elke code kan slechts één keer gescand worden. Lukt het je niet om de QR-code in te scannen? Dan kan je de uitgeschreven code onder de QR-code handmatig ingeven in de SnackCoins app.

Afhankelijk van de waarde van de doos Vanreusel-snacks, ontvang je 10, 20, 30 of 40 SnackCoins. Alle SnackCoins zijn geldig in het lopende jaar, en nog twee jaren daarna. Het is dus van belang dat je jouw SnackCoins tijdig inruilt.

Bonussparen

Wist je dat je ook op andere manieren SnackCoins kan verdienen, naast het scannen van QR-codes?

Zo krijg je na een succesvolle registratie meteen een welkomstbonus van 250 SnackCoins. Daarnaast ontvang je een mooi extraatje wanneer je de kaap van 100 en 250 gescande QR-codes haalt! En ook op je verjaardag kan je je aan een bonus verwachten, als je jouw geboortedatum hebt ingevuld natuurlijk…

Bovendien kondigen we regelmatig tijdelijke acties aan waarmee je jouw SnackCoins-saldo kan opkrikken. Die acties vind je hier terug. Zeker zijn dat je niets mist? Vink dan in ‘Mijn profiel’ aan dat je SnackCoins-mails wil ontvangen.

 

 
SnackCoins app

Om van start te gaan, download je de gratis app die je vindt in de Google Play Store of App Store op je smartphone.

Elke klant van Vanreusel heeft een unieke SnackCoins code nodig om een persoonlijk account aan te maken. Die code werd apart verzonden naar jouw e-mailadres, maar kan je vanaf nu ook onderaan elke e-mail van Vanreusel terugvinden. Geen mailtje ontvangen of geen klant bij Vanreusel? Neem dan contact met ons op of bel je vertegenwoordiger. Vergeet ook je spamfolder niet te controleren.

 

 
SnackCoins verzilveren in de shop

Met je verzamelde SnackCoins spaar je voor fijne geschenken die horeca-exclusief, familiaal of Belgisch zijn. Deze drie categorieën weerspiegelen de merkwaarden van Vanreusel. Bij ieder geschenk staat duidelijk aangegeven tot welke categorie (Horeca-exclusief, Familiaal of Belgisch) het behoort en hoeveel SnackCoins je nodig hebt om het geschenk te bestellen. Nadat je het geschenk hebt besteld, worden de benodigde SnackCoins automatisch van je saldo gehaald.

Bij de bestelling van een digitaal cadeau krijg je de code meteen in je mailbox. Een fysiek product besteld? Dan krijg je per product meer informatie over de levertijd en wanneer het product wordt geleverd. Indien je je SnackCoins hebt ingeruild voor gratis snacks van Vanreusel, worden die via de grossier geleverd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een gift te doen aan Make-A-Wish.

 

 
Mijn account

Wanneer je de app opent, verschijnt een eenvoudig overzicht. In het overzicht zie je jouw huidig saldo SnackCoins, kan je naar de shop gaan of kan je meteen nieuwe codes scannen.

  • SnackCoins

Hier vind je een overzicht van jouw SnackCoins en bestellingen.

  • Shop

In de shop scrol je eenvoudig door alle geschenken. Er wordt duidelijk aangegeven hoeveel SnackCoins je nodig hebt om een geschenk aan te kopen. Jouw huidig saldo SnackCoins wordt weergegeven in de rechterbovenhoek.

  • Scannen

QR-codes scannen doe je met de QR-scanner. Die vind je terug in het overzicht of via de centrale knop onderaan het scherm. Nadat je een code hebt gescand, worden de SnackCoins automatisch aan je saldo toegevoegd.